AFSCHEIDSBLOEMEN


ROUWBLOEMEN VERTALEN UW EMOTIE

Er zijn soms momenten in het leven waarbij woorden tekortschieten en emoties de baas zijn. Bloemen zeggen meer dan woorden en kunnen uw emoties op gepaste wijze weerspiegelen. Bloem Diezijn heeft ruime ervaring in het maken van unieke, eigentijdse en traditionele rouwboeketten. Wij adviseren u met zorg en aandacht bij de keuze van uw afscheidsbloemen, de vorm en de stijl om uw laatste groet in bloemen te vertalen.

Bekijk in de webshop (Klik hier om naar de webshop te gaan) ons overzicht van standaard rouwbloemwerk. Wilt u liever een op maat gemaakt rouwarrangement? Neem dan contact met ons op via: 0224-297 515 of 06-121 259 80. (klik hier om naar ons portfolio te gaan)


MAATWERK IN ROUWBOEKETTEN

U kunt uw afscheidsbloemen bij de uitvaartverzorger bestellen, maar in een persoonlijk gesprek kunnen wij u beter adviseren en een rouwarrangement maken dat nog beter bij de overledene past. Denk bijvoorbeeld aan het in het bloemstuk verwerken van voorwerpen die veel betekenden voor uw dierbare zoals een gitaar of schildergerei. 

 

RUSTIG KUNNEN ZITTEN...

Voor een persoonlijk gesprek bent u welkom in onze winkel waar we rustig kunnen zitten. Vele klanten maakten hier al gebruik van en ervoeren deze extra service als zeer prettig. Uiteraard kunnen wij, als u dit fijn vind, ook op afspraak bij u thuis langskomen.


BEDRUKTE LINTEN OF EEN MOOIE KAART

U kunt ervoor kiezen om een lint in een bijpassende kleur aan uw rouwbloemen te bevestigen. Deze bedrukken wij met een door uzelf bedachte persoonlijke tekst, maar wij hebben ook een uitgebreide lijst met voorbeeldteksten. Tevens kunt u bij Bloem Diezijn kiezen uit een ruim assortiment kaarten.

 

NA DE UITVAART

Bloem Diezijn is er voor u. Als u dat wilt, verzorgen wij ook de bloemen en/of planten voor het graf van uw dierbare op de momenten die u uitkiest, of dit nou eens per jaar is of maandelijks.