Bruidsbloemen


VOOR EEN ONVERGETELIJKE TROUWDAG

Onze welgemeende felicitaties!

Uw trouwdag zal u voor altijd bijblijven en uw bruidsboeket moet net als de rest van de dag letterlijk onvergetelijk zijn! U zoekt een persoonlijke, eigen invulling voor deze dag en de bloemen? Dan bent u bij Bloem Diezijn aan het juiste adres! Uw wensen zijn onze leidraad bij het samenstellen van uw bruidsbloemen.

 

BRUIDSBOEKETTEN

Bruidsboeketten volgen de mode en de trends. Bij elke stijl jurk en smaak vinden of bedenken we samen een mooi bijpassend bruidsboeket. Uw materiaalkeuze en persoonlijke voorkeuren bepalen de vorm van uw bruidsboeket. Uiteraard is de kleur van de bruidsjurk ook erg belangrijk (tip: neem een stukje stof mee).  Samen maken we uw bruidsboeket origineel en persoonlijk!

 

CORSAGES

Voor uw bruiloftsgasten maakt Bloem Diezijn corsages die perfect passen bij uw bruidsboeket. Vrouwen dragen de corsages links op de schouder met het steeltje omhoog. Mannen dragen deze op de linker revers met het steeltje naar beneden. Onze corsages brengt u aan met een corsagespeldje of,  om gaatjes te voorkomen, met een zeer praktische corsagemagneet.

 

HEEFT U HIER AL AAN GEDACHT?

Bloemen kunnen uw speciale dag op nog veel meer manieren kleur geven, denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Bloemdecoraties voor in of op uw trouwauto
  • Haarcorsage voor de bruid
  • Bedankcadeaus voor diegenen die uw dag speciaal maken
  • Locatie decoratie. Elke ruimte fleurt op van een op maat gemaakte bloemversiering.


Informatie en planning

U kunt het beste ongeveer 4 weken voor de bruiloft even langskomen. Bloem Diezijn kan u dan de verkrijgbare seizoensbloemen laten zien en we hebben voldoende tijd om uw specifieke wensen te realiseren. Uiteraard bent u altijd welkom om eerder langs te komen voor suggesties en advies.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of een offerte aanvragen voor de verzorging van uw bruidsboeket en andere bloemdecoraties voor uw bruiloft, bel ons dan minimaal twee weken vooraf via 0224-297 515. 

 

Bloemen zijn een belangrijk onderdeel van uw trouwdag, ze zijn sfeerbepalend een komen vaak terug op de vele foto's die er die dag worden gemaakt.  Wij helpen u graag  om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken met prachtige, persoonlijke bruidsbloemen.Op onze website vind u ook diverse foto's van bruidsparen met hun bruidsbloemen en hun reacties.